Ko smo i šta radimo

Firma RUDAN AUTOMOTO DOO osnovana je 1995.godine u Kikindi. Kvalitetom usluga izdvajamo se od ostalih, a na Vama je da proverite zašto od nas klijenti izlaze sa osmehom na licu! Osiguranje motornih vozila vršimo u saradnji sa kompanijom “Dunav osiguranje” koja predstavlja jedan od najvećih garanata sigurnosti na drumovima.

O nama

RUDAN AUTOMOTO DOO postoji od davne 1995. godine i kao takav prati sve nove trendove u poslovima registracije vozila. Osnivač i vlasnik je Čedomir Rudan iz Kikinde. Kod nas možete proveriti ispravnost svog vozila i izvršiti kompletnu registraciju po principu sve na jednom mestu.U našem centru radi se na osiguranju motornih vozila, u saradnji sa kompanijom “Dunav osiguranje”, a rade i posebne registracione nalepnice, što je velika prednost pri završavanju potrebne dokumentacije.

U našem centru vlasnicima četvorotočkaša je omogućena i odjava vozila, osiguranje vozila, putnika i stakala, kao i putno zdravstveno osiguranje, zeleni karton, pripremanje dokumentacije za prenos vlasništva, ugovori o prodaji, poklonu, punomoći za vožnju, registraciju ili prodaju. U centru se radi i registracija iz fotelje, što znači da dolaze po auto i rade tehnički pregled, nakon čega vozilo sa potpunom dokumentacijom vraćaju vlasniku, što je svetski trend.
Naš moto je SVE NA JEDNOM MESTU.

Pay spot platna institucija nam je novi saradnik. Kod nas se mogu platiti svi računi, a samim tim i kompletna registracija!
Saznajte više